https://www.fitjunkie.nl/wp-content/uploads/2021/10/cropped-Logo-fitjunkie-2.png

Start nu! Niet Morgen!

Personal trainer/Assistent

Bereik je doelen met persoonlijke hulp!

Een persoonlijke trainer helpt u met het bereiken van uw eigen persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen. Fitjunkie heeft een breed netwerk personal trainers verspreidt over het gehele land. Een personal trainer zal u professionele ondersteuning bieden en zal uw ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

Contactformulier

Invalid Email

Veelgestelde vragen

Een personal trainer is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet rijk of bekend te zijn om gebruik te maken van een personal trainer. Een personal trainer kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Met behulp van een personal trainer kun je onder andere gaan afvallen of sterker worden.

De locatie waar getraind gaat worden met een personal trainer wordt in overleg met de personal trainer bepaald. Het kan zijn dat er bij u thuis getraind gaat worden maar in een park of sportschool is ook mogelijk.

Het is aan te raden om drie keer per week te gaan trainen. Niet elke keer hoeft er samen met een personal trainer getraind te worden, je kunt er ook voor kiezen zelf aan de slag te gaan. Je kunt het beste gaan overleggen met je personal trainer om te gaan kijken wat het beste voor jou is.

Wanneer je geen progressie meer maakt en de loopduur van het plan is afgelopen, dan kan je een vervolgplan aanschaffen. Het vervolgplan zorgt voor nieuwe progressie zodat je niet stil blijft staan.

Bijkomend met een plan komt een persoonlijk progressierapport, hier kun je al je resultaten in bijhouden. Daarnaast is het ook verstandig wekelijks foto’s van jezelf te maken.