Personal trainer

Een persoonlijke trainer helpt u met het bereiken van uw eigen persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen. Fitjunkie heeft een breed netwerk personal trainers verspreidt over het gehele land. Een personal trainer zal u professionele ondersteuning bieden en zal uw ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

Wanneer kiest u voor een personal trainer?

Verschillende redenen kunnen ertoe leiden dat u gebruik wil maken van een personal trainer. U kunt gebruik willen maken van een personal trainer omdat u wilt afslanken of omdat u graag meer spieren wilt opbouwen. Redenen om van een personal trainer gebruik te maken zijn:

  • Fysiek: afvallen/spieropbouw
  • Mentaal: goed voelen
  • Lifestyle: tijdsbesteding, stress en voldoende slaap
  • Voeding: Leren goed te eten

Voordelen van een personal trainer

U zult over veel voordelen beschikken wanneer u gebruik maakt van een personal trainer. Deze voordelen zullen ertoe leiden dat u effectief en met veel plezier aan de slag gaat. Voordelen van een personal trainer zijn:

Het is leerzaam

Personal trainers hebben veel verstand van lichaamsbeweging en de invloed hiervan op het lichaam. Met deze kennis zijn ze in staat de best oefeningen te bedenken die voor u het beste werken.

Realistische doelen

Doelen worden van te voren gesteld. Deze doelen willen we graag bereiken en moeten daarom niet onmogelijk zijn. Wanneer de gestelde doelen niet te bereiken zijn werkt dit demotiverend. Met behulp van een personal trainer worden realistische doelen in haalbare stappen behaalt.

Gepersonaliseerde trainingsprogramma

Een personal trainer heeft uitgebreid aandacht voor u. De personal trainer kijkt naar wat u leuk en minder leuk vindt. Hierop kan hij zijn training afstemmen, de personal trainer heeft de vaardigheden om oefening die u minder leuk vindt aan te passen naar een leukere oefening. De personal trainers zal ervoor zorgen dat uw trainingsschema uitdagend en leuk blijft.

Uitdaging

Uw personal trainer zal er alles aan doen om u uit te dagen. Op deze manier gaat u zich het beste voelen. Een personal trainer zal u uitdagen doelen te behalen die voor u onmogelijk lijken. De personal trainer weet erg goed hoe ze mensen moeten motiveren om hun doelen te bereiken.

Meer weten?

Zou u graag meer informatie krijgen wat betreft een personal trainer? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Fitjunkie beantwoord graag uw vragen om u verder te helpen. Ook wanneer u niet zeker weet of een personal trainer bij u past is het mogelijk om advies te vragen.