man-3960620_1920
boxing-5288635_1920
cycling-races-3634550_1920

Over FitJunkie

Fitjunkie

Gecertificeerde trainers

De trainers van fitjunkie beschikken over hun diploma. De trainers hebben allen een opleiding gevolgd waardoor u weet dat u een goede trainer krijgt.

Vaardigheden trainers

Onze trainers beschikken over de volgende vaardigheden:

  • Prestatiemotivatie/enthousiasme.
  • Sociaal gedrag: samenwerking en contactvaardigheid.
  • Presentatievaardigheid/overtuigingskracht.
  • Creativiteit.

Trainer/Assistent naar uw wens

Onze trainers verschillen en hebben elk hun eigen specialiteiten. U kunt zelf bepalen welke trainer u krijgt voor het bereiken van uw doel.

Over Ons

Fitjunkie wil graag helpen jou fit te worden. Fitjunkie heeft een netwerk van personal trainers en voeding experts die graag helpen het maximale uit jezelf te halen. Fitjunkie is ooit klein begonnen, de groei van Fitjunkie was echter groot wat zorgde voor een uitbreiding van ons netwerk. Inmiddels helpen we mensen fit te worden door het gehele land.

De producten en diensten van Fitjunkie zijn te personaliseren. Fitjunkie heeft voor ieder een geschikt plan wat het mogelijk maakt persoonlijke doelen te behalen. Fitjunkie heeft onder andere plannen met betrekking tot gewichtsverlies, kracht, slapen, voeding en meditatie.

Plezier en motivatie is erg belangrijk bij Fitjunkie, Fitjunkie is er namelijk van overtuigd dat doormiddel van plezier de motivatie verbetert. Fitjunkie probeert dan ook vooral plezier over te brengen in de plannen. Wanneer u gemotiveerd bent zult u zien dat uw persoonlijke doelen verpletterd worden.

Recensies

De succesverhalen

Lees over de verhalen van anderen.

image-02

Nadat ik een gewichtsverlies plan heb aangeschaft boekte ik al snel resultaat. Ik vond de persoonlijke assistentie erg fijn en dit heeft mij zeer geholpen.

Angela Luyindama

Met het krachtplan ben ik met meer regelmaat gaan sporten en weet ik beter wat goed is voor mijn lichaam. Zeker een aanrader!

image-01

Pim Wever

image-03

Door het voedingsplan ben ik beter gaan eten. Ik wilde graag dat mijn vetpercentage omlaag ging en na een paar maanden zat ik op mijn gewenste niveau.

Merel Prijs