Plannen voor gewichtsverlies

Wil u van onnodige kilo’s af, maar weet u niet hoe u dit het beste kan doen? Met de gewichtsverliesplannen van Fitjunkie wordt u op pad geholpen. De gewichtsverliesplannen van Fitjunkie zorgen ervoor dat u gewicht verliest zonder dat u zich daar veel aan stort. Er zijn meerdere factoren van belang die ervoor zorgen dat u van uw extra kilo’s kan afkomen. De belangrijkste factoren zijn bewegen en eten. Fitjunkie zal een voor uw op maat gemaakt plan maken om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten worden geboekt.

Waarom gewicht willen verliezen?

De reden waarom u gewicht wilt verliezen kan variëren. De reden dat u gewicht wil verliezen kan te maken hebben met een medische reden, een persoonlijke reden of beide.

Medische reden

Een medische reden waarom u wil afvallen kan obesitas zijn of om klachten van een andere aandoening te verminderen. Een persoon met klachten aan zijn been zou mogelijk willen afvallen om de druk op zijn been te willen verminderen. Door de verminderde druk op zijn been zal hij minder last hebben van zijn aandoening.

Persoonlijke reden

Het is ook mogelijk dat u wil afvallen omdat u dat zelf graag wilt. U wilt bijvoorbeeld gezonder gaan leven en u vindt dat de overbodige kilo’s eraf mogen. Het kan ook zo zijn dat u gewicht wilt verliezen wegens een andere reden. Wellicht gaat u binnenkort op vakantie naar een warm land en moet het lichaam er weer goed uitzien voor op het strand. Het helpt enorm wanneer u zelf wilt gaan afvallen. Omdat u zelf graag wilt afvallen zal uw motivatie hoger zijn en zullen de resultaten beter zijn.

Mentaal

Gewichtsverlies draait niet alleen om gezond eten en bewegen. Uw mentale staat speelt hier ook een belangrijke rol in. Uw mentaliteit bepaalt in welke mate u gezond eet en voldoende beweegt. Het is belangrijk om er voor de volledige 100% voor te gaan. De kans dat uw doelen worden behaald is groter wanneer u de juiste mentaliteit heeft. Planningen maken en aan houden helpen veel bij het behouden van een goede mentaliteit.

Fitjunkie plannen

De plannen van fitjunkie zullen u maximaal helpen om uw doelen te behalen. Fitjunkie zal de plannen afstellen op de persoon zelf, dit zal ervoor zorgen dat de kans dat uw doelen bereikt worden groter worden. Om de plannen gepersonaliseerd te maken is informatie over de desbetreffende persoon nodig. Informatie wat betreft huidig gewicht, lengte, geslacht of eventuele allergieën zullen  bijvoorbeeld gevraagd worden. De plannen van Fitjunkie met betrekking tot gewichtsverlies zullen bestaan uit voedselplannen, sportplannen en bevatten andere tips en instructies die ervoor zorgen dat uw mentaal goed gefocust blijft.

Meer weten?

Zou u meer te weten willen komen over de gewichtsverliesplannen van Fitjunkie? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. De medewerkers van Fitjunkie hebben veel kennis over gewichtsverlies en helpen uw graag.