Plannen

Bent u een beginner of bent u hard aan het trainen en lukt het maar niet om vooruitgang te boeken? Dan kan het voor u een goed idee zijn om een plan aan te schaffen. Bij fitjunkie kunt u plannen aanschaffen die betrekking hebben op uw lichamelijke en mentale gesteldheid. Fitjunkie zal samen met u een plan op maat maken om uw doelen te realiseren. Fitjunkie heeft een groot netwerk van professionals die u kunnen helpen. Vanwege het grote netwerk van Fitjunkie zit er altijd wel iemand in jouw buurt waarmee u een plan kan maken.

Lengte van een plan

De lengte van uw plan hangt af van het soort plan dat u heeft. Voedingsplannen en meditatieplannen zullen bijvoorbeeld langer meegaan dan een plan met betrekking tot het verkrijgen van kracht.

Krachtplan

Normaal gesproken wordt een krachtplan 6 weken gebruikt. Na 6 weken zal uw voortgang verminderen, uw lichaam zal zich namelijk naar dit plan moeten aanpassen. Wanneer uw lichaam hier volledig naar is aangepast zal u geen vooruitgang meer boeken. Na 6 weken kunt u een nieuw plan aanvragen, uw lichaam zal bij een nieuw plan weer een shock krijgen waardoor de spieren weer gestimuleerd worden om te groeien. Op deze manier blijft u progressie boeken.

Gewichtsverliesplan

Wanneer u graag wat kilo’s wilt verliezen is het belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Het is bij gewichtsverlies belangrijk dat er dagelijks voldoende koolhydraten, vetten, eiwitten en vitaminen binnen komen via de voeding. Dit is noodzakelijk om alle lichaamsprocessen op gang te houden. Bij Fitjunkie wordt u professioneel begeleid tijdens het afslanken. Wanneer u aangeeft een plan te willen mag u zelf bepalen waar rekening gehouden mee moet worden. Fitjunkie zal u vrijblijvend adviseren na de aanschaf van een plan.

Voedingsplan

Voedingsplannen kunnen gebruikt worden om af te vallen, aan te komen en helpen ook wanneer u spiermassa wil opbouwen. Voor elk van deze doeleinden zijn verschillende voedingsplannen. Wanneer u Fitjunkie beschrijft wat u wil dan zal Fitjunkie komen met een gepersonaliseerd plan met het gewenste resultaat als doel.

Meditatieplan

Mediteren kent veel voordelen, voorbeelden van voordelen van mediteren zijn:

  • Verbeterde focus
  • Minder stress
  • Beter slapen
  • Minder angst

Wanneer u graag wilt gaan starten met mediteren maar niet weet waar u moet beginnen dan kunt u bij fitjunkie een meditatieplan aanschaffen.

Slaapplan

Met behulp van een slaapplan bouwt u in 6 weken een goede nachtrust op. Wanneer u een goede nachtrust heeft zal uw energie en focus verbeteren. 1 op de 3 mensen heeft last van slaapproblemen. Mensen die last hebben van slaapproblemen voelen zich vaak erg moe. Goed slapen is essentieel voor een goede gezondheid. Wanneer u slaapproblemen heeft kunt u bij Fitjunkie terecht. Er zal een persoonlijk plan gemaakt worden die er voor zorgt dat u binnen zes weken een goede nachtrust heeft.

Voordelen van een plan

Een voordeel van het nemen van een trainingsplan is dat u binnen een dag uw plan ontvangt. Verder wordt uw trainingsplan op maat gemaakt, u kunt uw eigen doelen hierin vaststellen.

Meer weten?

Zou u graag wat meer informatie willen? Geen probleem! Via het contactformulier kunt u contact met Fitjunkie opnemen. Een professionele medewerker van Fitjunkie zal u graag helpen. Het netwerk van trainers waarover Fitjunkie beschikt zijn allen in bezit van het juiste diploma.